Ochrana osobních údajů

Dozor nad ochranou osobních údajů vykonává Úřad pro ochranu osobních údajů.
Prodávající se zavazuje osobní údaje kupujícího neposkytnout jiným třetím subjektům než smluvnímu dopravci za účelem dodání zboží.
Prodávající umožní nákup bez registrace, přičemž údaje neregistrovaných kupujících využije výhradně k plnění předmětu smlouvy,nikoliv k marketingovým či obchodním účelům.
Prodávající je oprávněn zasílat kupujícímu vlastní obchodní sdělení, jen pokud si je kupující aktivně vyžádá, a to jen do doby, než kupující prodávajícímu sdělí, že zasílání chce ukončit.

Firma Obuv-Trendy Bečvářová se sídlem v Orlická 979, 51801 Dobruška garantuje důvěrné zacházení se všemi uloženými osobními údaji registrovaných uživatelů.
Údaje uloženy, zpracovány a použity jen v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Ujišťujeme vás, že bez Vašeho svolení nebudou zpracovávány žádné osobní údaje. Sami rozhodnete o tom, v jakém rozsahu chcete své osobní údaje poskytnout anebo ne.
Bezpečnost a ochrana osobních údajů
Soukromí a ochrana údajů
Pro zajištění správného a rychlého poskytování služeb a péče o zákazníky využívající elektronické zpracování osobních údajů. Zpracování osobních údajů upravuje zákon č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, v platném znění, zasílání obchodních sdělení upravuje zákon č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, v platném znění, problematiku tzv. „cookies" zákon č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, v platném znění, a k tomu příslušná legislativa Evropské unie.
Ochrana osobních údajů u Obuv-Trendy
Obuv-Trendy respektuje Vaše soukromí. Firma Obuv-Trendy Bečvářová shromažďuje, ukládá a používá osobní údaje, pouze v případě je-li to nutné. Vaše osobní údaje používáme pouze s Vaším vědomím a souhlasem a pouze k účelům, pro něž byly Vaše osobní údaje poskytnuty. Osobní údaje předáváme v souladu s právními předpisy. Pokud budete mít otázky nebo podněty k ochraně osobních údajů, můžete se na nás kdykoli obrátit. Stejně tak se můžete emailem případě po telefonu dotázat, jaké osobní údaje o Vás zpracováváme, k čemu je používáme,můžete je opravit nebo nechat vymazat.
Bezpečnost
Internetový obchod Obuv-Trendy přijal bezpečnostní opatření, aby Vámi poskytnuté osobní údaje chránila před úmyslnou manipulací,ztrátou,nebo před přístupem neoprávněných osob.
Používání Vašich osobních údajů, jaké informace si o Vás Obuv-Trendy zpracovává?
Obuv-Trendy potřebuje jen takové osobní údaje, které jsou potřebné k tomu, abychom Vám mohli poskytovat Vámi požadované služby.V tomto případě je nutné sdělit nám následující osobní údaje: jméno, příjmení, adresu, e-mailovou adresu, telefonní číslo,velikost obuvi. Obuv-Trendy ukládá Vaše osobní údaje jen v případě, že jste je dobrovolně poskytli a dali souhlas ke konkrétnímu použití (v rámci přihlášky k odebírání newsletteru, k účasti v anketách apod.).
Ručíme za to, že Vaše osobní údaje nebudou předávaný třetím osobám.
S Vašimi osobními údaji nakládáme důvěrně.Údaje jsou ukládány a používány pouze pro níže uvedené účely:
• zpracování objednávek v internetovém obchodě
• kontakt s Vámi
• digitální rozesílání informací o produktech ve formě newsletterů.

Kdy předáváme Vaše osobní údaje dál
Dbáme na to, aby osobní údaje byly používány pouze v rámci Vašeho souhlasu se službami, které dotčené subjekty pro Obuv-Trendy vykonávají, a aby byly zpracovávány v souladu s právními předpisy a příslušnými bezpečnostními standardy.
Vaše osobní údaje předáváme pouze v takové míře, kterou povoluje příslušný právní předpis, pokud je to nutné k plnění smlouvy s cílem dodržet své zákonné povinnosti.Osobní údaje používáme za účelem: technické správě zákazníků, k anketám o produktech vždy pouze v rozsahu pro to nezbytně nutném.
Nákup v internetovém obchodě:
Kupující uzavřením kupní smlouvy vyjadřuje svůj souhlas se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi Obuv-Trendy pro naplnění účelu kupní smlouvy. Tímto účelem se rozumí vyřizování objednávek v rámci internetového obchodu.Obuv-Trendy plni své smluvní povinnosti vyplývající z kupní smlouvy.
Kupující uzavřením kupní smlouvy zároveň souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních za účelem uložení údajů pro případný další nákup až do doby vyjádření nesouhlasu kupujícího s tímto zpracováním. Ručíme za důvěrné zacházení s uloženými osobními údaji zaregistrovaných osob, které kupující oznámí v rámci registrace, přičemž jedná se o povinné údaje – jméno a příjmení, adresa, e-mailová adresa, telefonní číslo, heslo, platební údaje.

Kupující má právo na informaci o zpracování svých osobních údajů, právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu, včetně dalších zákonných nároků. Osobní údaje je možno na základě žádosti kupujícího odstranit z databáze prodávajícího.
Zpracování osobních údajů kupujícího se provádí přísně v souladu se zákonnými požadavky, zejména v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zaručujeme, že osobní údaje zákazníků nebudou předány žádné další osobě, výjimku představuje dopravce, kterému jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží, a poskytnutí osobních údajů na základě povinnosti stanovené zákonem.
Cookies, newsletter, Facebook a ochrana údajů
Aby se zjednodušilo používání našich webových stránek, používáme „cookies „jedná se o textové soubory, obsahují informace pro identifikaci vracejících se návštěvníků výhradně po dobu návštěvy našich webových stránek. Cookies Vám ušetří několikanásobné zadávání údajů. Zaznamenáváme celkový počet návštěvníků,osobní údaje nejsou během tohoto procesu získávány. Cookies nám umožňují provádět zjištění, jestli jste naše webové stránky už předtím navštívili nebo jste na našich stránkách poprvé. Cookies které používáme neukládají Vaše osobní údaje.
Newsletter
Přejete-li si, posíláme Vám, s Vaším souhlasem, informace o produktech a službách (newsletter). Při registraci odběru newsletteru používáme takzvanou metodu double op, newsletter budeme zasílat až poté, co kliknutím v informačním e-mailu zasílání potvrdíte.
Takové newslettery (obchodní sdělení) mohou obsahovat aktuální nabídku zboží.Pokud se rozhodnete, že už newsletter dostávat nechcete, máte možnost si zasílání zrušit v kterémkoli zaslaném newsletteru kliknutím na odkaz „Zrušit newsletter po zadání své e-mailové adresy u odkazu „Zrušit zasílání newsletteru" ihned budete vymazáni ze seznamu příjemců a už newsletter nebudete dostávat.
Vaše osobní údaje chráníme!
Provedli jsme opatření abychom osobní údaje chránili proti ztrátě, změně nebo přístupu cizích osob.
Obuv-Trendy používá bezpečnostní opatření – takzvané SSL kódování.
Pokud nám poskytnete osobní údaje prostřednictvím webových stránek, kódujeme je postupem SSL, aby se nedostaly do nesprávných rukou. To je v současnosti nejbezpečnější způsob přenosu na internetu. Používá se vždy tam, kde jsou přenášeny osobní (citlivé) údaje.
SSL chrání osobní údaje a jiná data, která zákazník odešle po internetu do serveru.
SSL zaručuje trojnásobnou ochranu:
• Data, která mají být přenášena, jsou zakódována.
• Je zajištěno, aby byl formulář odeslán zpět pouze na server, kterým byl otevřen.
• Ověřuje se, zda osobní údaje či jiná data došly ke svému příslušnému příjemci v úplné a nezměněné formě.

Ochrana osobních údajů a používání Facebooku
Na našich webových stránkách se používají takzvané moduly („pluginy") sociální sítě Facebook, kterou provozuje společnost Facebook Inc.
Pokud stisknete tlačítko „To se mi líbí" nebo přidáte komentář, zašle se tato informace přímo na server Facebooku, kde se uloží.Účel a rozsah zjišťování dat a další zpracování a využití dat sítí Facebook a Vaše práva a možnosti nastavení pro ochranu Vašeho soukromí najdete v informacích o ochraně osobních údajů na Facebooku:http://www.facebook.com/policy.php

Vaše Práva a kontakt
Podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo na informace o osobních údajích zpracovávaných o Vaší osobě. Na základě písemné žádosti Vás budeme informovat o osobních údajich, které jsou o Vás zpracovávány. Na Vaši písemnou žádost vaše osobní údaje: doplníme, odstraníme. Kdykoliv můžete svůj souhlas se zpracováním osobních údajů odvolat nebo požádat o částečné anebo úplné vymazání svých údajů.
-Kontaktovat na adresu: Obuv-Trendy Bečvářová se sídlem Orlická 979, 51801 Dobruška
- e-mailem na adresu: info@obuv-trendy.cz
Aktualizace a změny
Části prohlášení o ochraně osobních údajů můžeme aktualizovat, aniž byste byli námi o tom předem informováni.
Obuv-Trendy.cz Jadwiga Bečvářová

Přihlášení

Tato stránka používá cookies. Vice info